igår fick man i alla fall besked...


(Bild från google) 

Igår blev det upp tidigt trots att jag hade ledig dag... kl 7.40 begav jag och Fredrik oss ut på de värmländska vägarna. Kl 8.00 hade jag tid hos doktorn i Likenäs. Blev en snabbvisit och därefter buss till sjukhuset i Torsby. 8.45 gick bussen från likenäs och så var man framme 9.55. 
Allt gick snabbt och smidigt, hann inte ens sätta mig i väntrummet På röntgenavdelningen. Blev inropad till röntgen direkt. Därefter tog det cirka 15min så hade jag fått besked att inget var brutet. 
Hann gladeligen med bussen hem kl 11.00 och var hemma igen vid 12.15. 
Det blir en kur som innebär lindat knä och inflamationsnedsättande - ibumetin/ipren 3x400mg/dag i 1-2v sen får vi se hur det är då... 
Blev slappa på soffan och på kvällen blev det lite festligheter.
Så jäkla härligt folk som jobbar här :) trivs som fisken i vattnet!

I veckan har det blivit en dags jobb på Brants (hittills). Imorgon kör hag lunch på brants 8-16.
Följande bilder är förberedelser jag gjorde till den Italienska kvällsbuffén i tisdags.

Tomat och mozzarella tallrick md olivolja och hackad basilika.

Två sorters ost.

Grissini md lindad parmaskinka. 
(istället för att lägga skinkan på ett fat och grissinis för sig så körde jag mammas variant)

xoxo

så ruskigt kallt!

Det snöar för fullt ute och det är så galet kallt!
För att toppa allt de så ska jag jobba utomhus i nästan 5h idag..   Ska prova på de där med att vara Liftvärd. Så idag finner man mig i Västersjöliften. Samtidigt som tankarna om att jag kommer frysa ihjäl, snurrar i huvudet så ska det bli rätt skoj. Älskar att lära/prova nya saker så det ska bli intressant. 
14.30-19.15

Här får ni en bild på lilla pippin :) 

jag ser det snöar *

Hoho det snöar för fullt ute. Kanske kommit 2dm snö under natten/morgonen/förmiddagen - underbart!
Började denna snöiga dag med att ringa hem till mina saknade föräldrar. Ja nu har det ju faktiskt gått 4veckor sedan jag vinkade av dem på Knutpunkten i HBG. Härligt att få höra deras röster och få prata om allt möjligt som hänt sedan sist vi talades vid.

Nu ska jag snart ut och plumsa i snödrivorna. Det nalkas jobb 14-23. Första kvällspasset jag kör med gäster, ska bli rätt kul. Idag kör vi på den Svenska Buffén vilket inte säger mig så mycket just nu men det blir nog fullt upp på jobb när jag väl kommer dit.

Igår hade vi lite födelsedagsfirande för två fina syskon- Johanna å Sebastian, en härlig kväll md mkt skratt och festligheter. Tråkigt nog var jag väldans trött hela kvällen - mindre skoj. 
Anyway, bara två arbetsdagar kvar sen blir det två dagars ledigt :)  GOTTE!
 
 
xoxo

spänn pjäxorna, på med skidor och flyg utför branten...

Imorgon är det hela 4veckor sedan jag anlände här i Branäs. 4 händelserika veckor med mycket lärdomar, slit och skratt. Ja för även om jag är här för att jobba så finns det plats för mycket roligheter också.
Trivs så galet bra i korridoren som jag bor i. Folket är störtsköna och det känns som man är en liten familj.
Hade ju dock varit gött med eget rum men det funkar ändå väldans bra att dela.

Vad har jag gjort sedan sist jag skrev?
Jo jag har firat nyår. 
Dagen började med jobb 9-16. Snabbt hem och byta om och sedan ut i backarna med kusin - Alex och morbror Lars. Riktigt roligt att träffa dem och ha någon att åka med. Är ju inte så stadig på skidorna som dem, men riktigt roligt vart det.
Kvällen var inte fullt så fancy som det brukar vara - med god mat, efterrätt m.m.  Dock blev det en hej-dundrans fest på Brants och raketer fick vi åskåda på 00 slaget. Blev en nykter kväll eftersom det nalkades jobb kl 9.00 dagen efter. Trots väldigt lite sömn så orkade man göra sina timmar och 3h + 40min utöver schemalagd tid. Stolt tjej eftersom jag trodde att jag skulle vara närmre utslagen av trötthet än pigg som jag faktiskt var.

Annars har hela förra veckan inneburit jobb - 7 dagas jobb, tror ni jag njöt av måndagens ledighet elle?
Ohj det gjorde jag! ut i backen med Mathias och åka av sig lite. Det gick undan och trots att man trillar så känns de ändå som att det går bättre och bättre.

Trettonafton blev det 3h jobb i Toppstugan. På kvällen följde jag med Emmsan och resten av frukost/lunch - servicen för att bada bubbelpool. Fy så gött det var att sitta i värmen i sådär 2h. 

Igår blev det en tur till Karlstad med Maria och Fredrik .
Hittade lite saker på rean och åt god "fyra små rätter" på en asiatisk restaurang :)
På kvällen var det nattklubbs dags på Brants. Roligaste kvällen på länge. Jösses vilket drag - riktigt bra musik för omväxlingsskull och det var bara massa personal där.

Snart är det exakt 3 månader kvar, ofattbart att jag redan spenderat 4 veckor (nästan 1 hel månad) här.