uppe med tuppen

Klockan ringde 6.30, ja ni läste rätt!!
Här blir de ingen sovmorgon inte.

Började jobba kl 8.00 idag, fick hjälpa kallköket med att fixa mackor till de olika restaurangerna som säljer sådana. Tror det var Bageriet, Lekladan, Saltkråkan och Skolgatan (99%säker).
Det gick rätt snabbt och var kul. Fick hjälpa dem att preppa lite inför morgondagen också.
Sen blev det öppning av luckan i varmköket. Preppa massa inför dagen, tyckte jag sköljde jätte mycket sallad och fixa massor av burkar med lingon (90st) och burkar med rödlökscreme (72st + att där fann fler framme). Men allt försvann i en väldig fart. Gjorde rätt många burkar till efter det men de räckte inte heller...
Fick dessutom slut på burkar och lock så imorgon får vi köra direkt på tallrikar igen vilket inte är så skoj eftersom det tar massa extra tid.
Men jösses så överkörda vi var i luckan. Tre personer och vi pumpa på som jag vet inte vad. Mattias fick langa bläck till oss hela tiden men vi lyckades undkomma att få helt slut på maträtterna.  
Men roligt var det - ja oj så skoj! Äntligen händerna fulla och eld i baken.

När rusningen var över, vid 14-tiden så var det dags att preppa på nytt. Tack och lov så fick vi ingen mer rusch så fick preppat en hel del inför imorgon men Julia får köra massa backup.

Själv börjar man 8.00 imorgon också eftersom Matilda är sjuk imorgon också. Så imorgon blir det 3h i kallkök istället för dagens 2h och så slutar man 17.00 .  LÅÅÅÅNG dag på jobb!

Efter jobb blir det fest hos en kollega men skall orka upp på lördag (jobba igen) så får spara de värsta festandet till lördagen då vi kör fest på Folkis.

god natt

Kommentarer

Designen är gjord gratis av: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0